Instructie afstandshealing

Hieronder lees je hoe je een afstandshealing kunt uitvoeren. Hier geef ik tips voor het sturen van een healing.
Ik gebruik een raam om een verbinding tot stand te brengen met degene die ik een afstandshealing ga geven. Wil je het graag onder begeleiding proberen? Maak dan een afspraak in de praktijk.

Raam

Je tekent met je handen een raam in de lucht. En je opent het raam (naar binnen of naar buiten) en zo breng je een verbinding tot stand tussen jou en degene die je healt. Het advies is om het raam daadwerkelijk te tekenen. Niet alleen in je hoofd. Op deze manier zet je de energie al in beweging.

Vertel altijd dat je een afstandshealing gaat doen. Vraag altijd toestemming.

Vertel kort wat je gaat doen. Dat het kan zijn dat die ander iets waarneemt. Of niet.

Vraag of je ontvanger er tijd voor maakt en even rustig wil gaan zitten. Ga geen energie sturen als iemand aan het stofzuigen of het vergaderen is.

Maak na de healing tijd om telefonisch te bespreken wat je ervaringen waren tijdens het sturen en om te horen wat de ervaringen waren van de ontvanger.

De afstandshealing

Stem af op de persoon met de naam en de geboortedatum of met een foto
Teken het raam
Stuur energie naar de ontvanger

Let goed op de beelden en gevoelens die bij je binnenkomen zodat je die kunt vertellen aan degene die je op afstand behandeld hebt.

sluit goed af EN sluit het raam
bel de ontvanger en bespreek na
maak een verslag

Tip!

Vraag aan jouw ontvanger of hij of zij een verslag wil maken van de gewaarwordingen tijdens de afstandshealing. Zo kun je teruglezen hoe jouw afstandshealing ontvangen is.

Veel plezier!