Agenda

Discovery Classes over werken met energie

We hebben weer discovery classes gepland! Op zondag 22 augustus 2021 en zondag 3 oktober 2021 zijn weer nieuwe discovery classes. Stuur me een mail om mee te doen met de ontdekkingslessen.  Dit in verband met het beperkte aantal plaatsen. De kosten per ontdekkingsles zijn 7,50 euro. Je kunt je opgeven via e-mail dehealingacademy@gmail.com

Tijdens de discovery class kun je echt ervaren of het werken met opstellingstechnieken iets voor je is. En je kunt ontdekken of jij ook een beetje kunt readen.

Wat we gaan doen? In de ochtend ga je ontdekken hoe het is om met een eenvoudige opstellingstechniek te werken. Een techniek waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het enige wat je nodig hebt is een dilemma.
Zo’n dilemma kan zijn:
verhuizen ja of nee
studie volgen ja of nee
ander werk ja of nee
En wat je verder ook maar aan dilemma’s kunt verzinnen. Er is ruimte om met één dilemma aan de slag te gaan. Deze miniworkshop wil ik gebruiken om je te informeren over het nieuwe jaartraject van De Healing Academy wat in januari 2022 van start gaat.

En daarna een discovery class voor Intuïtieve Kracht.  Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze ontdekkingsles, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een discovery class duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. Zondag 22 augustus en zondag 3 oktober 2021 weer discovery classes!

10.30 – 12.00 uur discovery class werken met opstellingstechnieken aan een dilemma

13.00 – 14.30 uur discovery class intuïtieve kracht – vormgeven aan je intuïtie

Laat je weten of je erbij bent?  Het is super om met energie te werken. Een hele belevenis.  Stuur een e-mail met je aanmelding naar dehealingacademy@gmail.com.

.

Op de website van De Healing Academy vind je meer informatie.  Kijk je even? http://www.dehealingacademy.nl

Wil je weten of één van de trajecten iets voor jou is? Of een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Amanda Bouman Tel 06 50 666 027. Of stuur een mail.