Agenda

Zaterdag 13 november is er een inloopmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden. Tijdens de inloopmiddag is er tijd om vragen te stellen en kennis te maken. Er is geen programma. Gewoon kopje thee of koffie, praten en ontmoeten. 

Ontdekkingslessen over werken met energie

We hebben weer ontdekkingslessen/mini workshops gepland!  Op zondag  21 november 2021 ben je van harte welkom. Stuur me een mail om mee te doen met de ontdekkingslessen.  Dit in verband met het beperkte aantal plaatsen. De kosten per ontdekkingsles zijn 7,50 euro. Je kunt je opgeven via e-mail dehealingacademy@gmail.com

Tijdens de ontdekkingsles/mini workshop kun je  ervaren of het werken met opstellingstechnieken iets voor je is. En je kunt ontdekken of jij ook een beetje kunt readen.

Wat we gaan doen? In de ochtend ga je ontdekken hoe het is om met een eenvoudige opstellingstechniek te werken. Een techniek waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het enige wat je nodig hebt is een dilemma.
Zo’n dilemma kan zijn:
verhuizen ja of nee
studie volgen ja of nee
ander werk ja of nee
En wat je verder ook maar aan dilemma’s kunt verzinnen. Er is ruimte om met één dilemma aan de slag te gaan. Deze miniworkshop wil ik gebruiken om je te informeren over het nieuwe traject van De Healing Academy. In 2022 gaat dit traject van start. Binnenkort meer hierover op de website van www.dehealingacademy.nl

En daarna een ontdekkingsles voor Intuïtieve Kracht.  Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze mini workshop, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een ontdekkingsles duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. Zondag  21 november 2021 weer ontdekkingslessen.

10.30 – 12.00 uur ontdekkingsles werken met opstellingstechnieken aan een dilemma

13.00 – 14.30 uur ontdekkingsles intuïtieve kracht – vormgeven aan je intuïtie

Laat je weten of je erbij bent?  Het is super om met energie te werken. Een hele belevenis.  Stuur een e-mail met je aanmelding naar dehealingacademy@gmail.com.

.

Op de website van De Healing Academy vind je meer informatie.  Kijk je even? http://www.dehealingacademy.nl

Wil je weten of één van de trajecten iets voor jou is? Of een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Amanda Bouman Tel 06 50 666 027. Of stuur een mail.