Agenda

https://dehealingacademy.nl/agenda/keltische jaarfeestenOntdekkingslessen over werken met energie

In januari 2021 worden weer ontdekkingslessen gepland. De datum staat er in de tweede week van december op.  De kosten per ontdekkingsles zijn 7,50 euro. Graag van tevoren aanmelden i.v.m. het beperkt aantal plaatsen via de mail dehealingacademy@gmail.com of info@amandabouman.nl.

Tijdens de ontdekkingsles kun je echt ervaren of het werken met energie wat voor jou is. En je kunt ontdekken of jouw intuïtie een boost kan krijgen.

Wat we gaan doen? Tijdens zo’n ontdekkingsles gaan we verschillende dingen doen met energie. Denk bijvoorbeeld aan auralopen. Een oefening waarmee je, heel bewust, in elkaars energieveld komt en je kunt ontdekken wat je zoals voelt, ervaart of ziet. En aura voelen van jezelf en de andere deelnemers. De kracht van gronden.

En daarna een ontdekkingsles voor Leerling Reader. Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze ontdekkingsles, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een ontdekkingsles duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. Januari 2021 weer ontdekkingsles op een zondag!  Van Ruysdaellaan 41 – 69 in Leidschendam.

10.30 – 12.00 uur ontdekkingsles Leerling Healer – werken met energie

13.00 – 14.30 uur ontdekkingsles Leerling Reader – vormgeven aan je intuïtie

En daarna een demonstratie hypnohealing! Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag opgeven via de mail.

Laat je weten of je erbij bent?  Het is super om met energie te werken. Een hele belevenis.  Stuur een e-mail met je aanmelding naar dehealingacademy@gmail.com.

De datum voor de workshop Hypno-Healing voor 2021 staat binnenkort online.  De workshop wordt in twee middagen gegeven. Zo krijg je de kans om te oefenen.

Ook de data voor de training Werken met Kristallen  staan binnenkort online.  Ze zullen in ieder geval op vrijdagmiddagen plaatsvinden van 13.00 tot 16.00 uur.

Aan de website van De Healing Academy wordt heel erg hard gewerkt. De structuur van De Healing Academy ondergaat een verandering. De nieuwe site van De Healing Academy  staat 1 december online.

Wil je weten of één van de modules iets voor jou is? Of een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Amanda Bouman Tel 06 50 666 027. Of stuur een mail.