Dit is Amanda

De meeste mensen komen via, via bij mij en kijken dan op de website om een indruk te krijgen van het werk wat ik doe en een indruk te krijgen van mij.  Daarom heb ik de meest gestelde vragen die ik krijg hieronder gezet.

Waarom ben je hier mee begonnen?
Het is eigenlijk allemaal begonnen met reikimasterschap en mijn gevoeligheid. Ik vind het belangrijk dat mensen weten wat ze aan het doen zijn wanneer ze met energie werken. Eén van de dingen die ik gedaan heb was het opzetten van De Healing Academy.

Ik kwam er achter hoe gevoelig ik ben voor energie en hoe weinig ik wist over het werken met energie. Ik wilde steeds meer weten over energie. En toen ik steeds meer wist, wilde ik nog meer weten. Ik word heel blij mensen laten ontdekken wat je allemaal met energie kunt. 

Wat heb je allemaal zelf geleerd?

Veel te veel. Na ruim twintig jaar werken met energie, healing, reading, opstellingstechnieken en hypnose en trance, is het nogal veel geworden. Ik ben namelijk dol op het leren van nieuwe dingen. En uiteindelijk zet ik datgene in waar mijn klant wat aan heeft. Elk jaar wil ik iets nieuws leren. Al lukt dat niet altijd. Wil je het echt weten? Hier vind je mijn Energiewerk-CV.

Waarom zou ik voor jou kiezen?

De meeste mensen die bij mij komen willen eigenlijk ontdekken hoe zij zichzelf kunnen helpen. En ze zijn ongelooflijk nieuwsgierig. Ze willen nieuwe dingen ontdekken en zijn geïnteresseerd in hun eigen energiesysteem. Ze zijn bezig met spiritualiteit maar houden niet van hocus pocus.

En daarvoor moet je bij mij zijn. Lekker nuchter, Met verstand van energie, interesse in familie dynamiek en structureel nieuwsgierig. Een consult bij mij kan wel pittig zijn. Ik vraag altijd of mensen even willen bellen om te horen of er een klik is. 

Mailen, bellen of appen is geheel vrijblijvend.  Mijn telefoonnummer is  06 50 666 027 en de mail is info@amandabouman.nl