De praktijk

In de loop der jaren heb ik een hele rits aan technieken en methodes  ontwikkeld.  Zo is er het snelle traject van Healing Acces. Een echte boost voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een traject van zes keer 1,5 uur.
Geen behoefte om zelf te leren werken met energie maar je wilt wel een boost? Bellen is het snelste. Of mij een appje sturen, dan bel ik jou.
Dan is er nog de Geode Methode, een methode die je dezelfde dag nog inzicht geeft in wat je kunt doen om uit een dilemma te komen en hoe je je leven kunt veranderen. Heb je namelijk een sessie volgens de Geode Methode gevolgd, dan kun je echt wel weer even vooruit. 
Je kunt me bellen of appen om te overleggen of je bij mij aan het juiste adres bent
tel. 06 50 666 027. Mailen kan ook: info@amandabouman.nl

Ook leg ik de tarotkaarten voor mensen. Omdat plaatjes soms meer zeggen dan woorden. En natuurlijk kun je bij mij terecht voor een reading.

Afspraken graag  24 uur van te voren afzeggen, anders moet ik helaas de  kosten voor een consult in rekening brengen. Mijn tarief is 66,50 euro per uur.  Graag van tevoren aangeven hoeveel tijd je wilt reserveren voor het consult.