De praktijk

We leven in interessante tijden! De beperkingen die het Corona virus ons oplegt vragen om nieuwe wegen en nieuwe manieren van elkaar ontmoeten. Ik hou mij aan de RIVM regels. Dat spreekt voor zich. Dus 1,5 meter afstand.
Ik ben te bereiken op allerlei manieren. Whatsapp, Zoom, telefoon en e-mail. Wil je weten of een consult via beeldbellen ook voor jou een mogelijkheid is? Whatsapp en telefoon – 06 50 666 027 – Zoom – uitnodigen via info@amandabouman.nl.

In de loop der jaren heb ik een hele rits aan technieken en methodes  ontwikkeld.  Opstellingstechnieken, hypnose, readingen van het zielenpad, soulretrieval en healingen. 
Ook leg ik de tarotkaarten voor mensen. Omdat plaatjes soms meer zeggen dan woorden. En natuurlijk kun je bij mij terecht voor een reading.

Sinds kort bied ik readingen van het zielenpad aan. Kijk maar op die pagina om te weten of het iets voor jou is. Bedrijfsreadingen doe ik al een hele tijd.

Wanneer je twijfelt over wat en vooral OF ik jou iets kan bieden, mail me met je telefoonnummer dan neem ik contact met je op om te overleggen of je bij mij aan het juiste adres bent tel. 06 50 666 027. Mailen kan ook: info@amandabouman.nl

Afspraken graag  24 uur van te voren afzeggen, anders moet ik helaas de  kosten voor een consult in rekening brengen. Mijn tarief is 70 euro inclusief BTW.  Graag van tevoren aangeven hoeveel tijd je wilt reserveren voor het consult.