De praktijk

We leven in interessante tijden! De beperkingen die het Corona virus ons oplegt vragen om nieuwe wegen en nieuwe manieren van elkaar ontmoeten. Ik werk op dit moment veel met afstandshealingen, afstandsreadingen en zelfs voorzichtig met hypnose op afstand. Ik ben te bereiken via Skype, Whatsapp, Zoom, telefoon en e-mail. Wil je weten of een consult via de computer ook voor jou een mogelijkheid is? Skype – amandabouman – Whatsapp en telefoon – 06 50 666 027 – Zoom – uitnodigen via info@amandabouman.nl Tot ziens.

In de loop der jaren heb ik een hele rits aan technieken en methodes  ontwikkeld.  Zo is er het snelle traject van Healing Acces. Een echte boost voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een traject van zes keer 1,5 uur.
Geen behoefte om zelf te leren werken met energie maar je wilt wel een boost? Bellen is het snelste. Of mij een appje sturen, dan bel ik jou.
 
Je kunt me bellen of appen om te overleggen of je bij mij aan het juiste adres bent
tel. 06 50 666 027. Mailen kan ook: info@amandabouman.nl

Ook leg ik de tarotkaarten voor mensen. Omdat plaatjes soms meer zeggen dan woorden. En natuurlijk kun je bij mij terecht voor een reading.

Afspraken graag  24 uur van te voren afzeggen, anders moet ik helaas de  kosten voor een consult in rekening brengen. Mijn tarief is 66,50 euro per uur.  Graag van tevoren aangeven hoeveel tijd je wilt reserveren voor het consult.