De praktijk

In oktober 2016 is De Healing Academy van start gegaan. Laat ik het zo zeggen, toen begonnen de lessen. De voorbereidingen waren van tevoren al in volle gang. Dankzij de steun van een heel team is dat gelukt.  En man wat is het leuk om hiermee bezig te zijn. En jeetje wat een hoop werk.
Daarom ben ik gestopt met de praktijk zoals mijn cliënten deze van mij kennen.

Wat doe ik wel?
Healing Acces. Een echte boost voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een traject van zes keer 1,5 uur.
Geen behoefte om zelf te leren werken met energie maar je wilt wel een boost? Je kunt ook een kort traject van drie keer afspreken. Bel maar voor meer informatie. Sowieso handig om even te bellen. Je wilt natuurlijk wel weten of het klikt.
Dan is er nog de Geode Methode, een methode die je dezelfde dag nog inzicht geeft in wat je kunt doen om uit een dilemma te komen en hoe je je leven kunt veranderen. En dat is dan weer een eenmalige sessie. Heb je namelijk een sessie volgens de Geode Methode gevolgd…. dan kun je wel weer even vooruit. 
Voor de trajecten kun je een gratis informatiegesprek aanvragen. Bellen of appen naar
06 50 666 027. En inmiddels heb ik mensen opgeleid die ook Healing Acces trajecten geven.

En waar kunnen mijn trouwe klanten naar toe? Ik heb een heel team van healers opgeleid. En inmiddels ook een team van readers.  Ik zou zeggen stuur me een mail als je een afspraak wilt met één van deze mensen.

Afspraken graag  24 uur van te voren afzeggen, anders moet ik helaas de  kosten voor een consult in rekening brengen.

Meer weten over Healing Acces, een kort traject of De Geode Methode?

Je kunt me bellen of appen op tel. 0650666027.
Mailen kan ook: info@amandabouman.nl