Geode Methode

De Geode Methode is een methode die ontwikkeld is in samenwerking met Katja Staring van katcom en Willeke van den Heuvel van Mijn Gereedschapskist.
De Geode Methode is ontstaan uit onze eigen behoefte om tot blijvende oplossingen te komen. Wij merkten dat een oplossing pas beklijft als je de oplossing zelf ontdekt hebt en doorvoeld hebt.
En dat is precies wat de Geode Methode doet. Je doorleeft en doorvoelt wat er aan de hand is met jouw vraagstuk. En je doorvoelt de stappen die je kunt zetten om tot een blijvende oplossing te komen.
De Geode Methode is een actieve manier om in zeven stappen een dilemma, een kwestie, een probleem te doorgronden binnen anderhalf uur. En daarna, afhankelijk van de stappen die jij zelf zet, definitief te veranderen.

Wat kun je inbrengen?
Een zakelijke vraag
Een dilemma
Een loopbaanvraag
Een spirituele vraag
Een blokkade
Een gemoedstoestand die je wilt doorbreken
Een patstelling
Iets waar je steeds weer tegenaan loopt
Iets waar je steeds maar weer over piekert

Je zet zeven stappen. Elke stap heeft zijn eigen waarde. Dit zorgt ervoor dat de vraagstelling of het dilemma waar je mee zit op een prettige manier wordt ingekaderd. En zorgt er tevens voor dat je goed bij de vraagstelling blijft zonder dat je afdwaalt.

Onderzoek
Het zetten van de stappen volgens de Geode Methode is een onderzoek naar je vraag en brengt altijd een heel proces op gang.
Soms vinden onze klanten tijdens het zetten van de stappen al een concrete oplossing. Het proces wat in gang wordt gezet gaat tot een aantal weken na het lopen van de Geode Methode door.

De Geode Methode is een eenmalige sessie die je verder brengt. Je zet jezelf op het goede spoor onder deskundige begeleiding. De begeleider gaat jou niet vertellen wat je doen moet.
De Geode Methode richt zich op jouw eigen wijsheid en legt jouw verborgen drijfveren bloot. De stappen die jij zet, brengen jou op het juiste spoor.

De Geode Methode helpt je met:
Het begrijpen van je situatie
Het sneller beslissingen nemen
Weten wat goed voor je is
Weten waar je blij van wordt
Snappen welke keuzes je kunt maken

De Geode Methode is geen therapie en helpt je niet uit een depressie en helpt je niet met diepe trauma’s. Dat zijn onderwerpen die je met een psycholoog of psychiater kunt aanpakken.
Voor wie:

De Geode Methode is geschikt voor jou als je:
Hulp wilt om uit een ‘gedachtenmolen’ te stappen
Van opschieten houdt
Onderzoekend bent
Nieuwsgierig bent
Wilt gaan vertrouwen op je intuïtie

Recensies
Onze klanten hebben de volgende uitspraken gedaan na het lopen van de Geode Methode:

Sylvia: “Door je probleem in stappen op te hakken, wordt het concreet. Je pelt het af. Het is een mooi handvat om daadwerkelijk stil te staan bij je probleem… en misschien ook wel: of het probleem wat je neerlegt ook echt het probleem is! Er is bij mij zeker wat in gang gezet, want ik ben meteen een aantal acties gaan uitvoeren waar ik tegenaan hikte.”

Mirjam: “Ik vond het heel leuk om te doen. Omdat je op een ander vlak of niveau naar jezelf kijkt. Het heeft mij rust en focus gebracht, met een bevestiging dat ik al op de goede weg ben. Ik weet beter wat mijn volgende stappen moeten zijn en heb er ook al een aantal genomen. Bizar, hoe goed je bij jezelf kunt voelen waar het ‘m in zit. En… waar je nog werk aan de winkel hebt. Ook werd duidelijk welke actie ik als eerste kon gaan uitvoeren. Die popte gewoon op. Fijn!”

Alexandra: “Heel prettig. Even een moment van bezinning en ik vond het logische stappen. Een mooie mix tussen spiritueel en zakelijk. Ik heb meer bewustzijn en meer inzicht in mijn kwestie. Eigenlijk is de Geode Methode een alternatieve meditatie voor hen die niet stil kunnen zitten ;-)”

Zelf ervaren?
Interesse? Neem contact op.
De Geode Methode kun je op afspraak komen lopen in de praktijkruimte aan de Binckhorstlaan 135 in Den Haag.
Een voorbereidend telefoongesprek, een sessie van circa anderhalf uur en contact na de sessie over de voortgang kost 200,- inclusief btw.