Geode Methode

De Geode Methode is ontstaan uit mijn eigen behoefte om tot blijvende oplossingen te komen. Een oplossing is meer waard als je het zelf ontdekt hebt.
En dat is precies wat de Geode Methode voor je doet. Je doorleeft en doorvoelt wat er aan de hand is met jouw vraagstuk. En je doorvoelt de stappen die je kunt zetten om tot een blijvende oplossing te komen.
De Geode Methode is een actieve manier om in zeven stappen een dilemma, een kwestie, een probleem te doorgronden binnen anderhalf uur. En daarna, afhankelijk van de stappen die jij zelf zet, definitief te veranderen. En ik faciliteer jou op weg naar je oplossing. De hele sessie wordt per stap opgenomen met een voice recorder en krijg je via what’s app binnen op je telefoon.

Wat kun je inbrengen?
Een zakelijke vraag
Een dilemma
Een loopbaanvraag
Een spirituele vraag
Een blokkade
Een gemoedstoestand die je wilt doorbreken
Een patstelling
Iets waar je steeds weer tegenaan loopt
Iets waar je steeds maar weer over piekert

Je zet zeven stappen. Elke stap heeft zijn eigen waarde. Dit zorgt ervoor dat de vraagstelling of het dilemma waar je mee zit op een prettige manier wordt ingekaderd. En zorgt er tevens voor dat je goed bij de vraagstelling blijft zonder dat je afdwaalt.

Onderzoek
Het zetten van de stappen volgens de Geode Methode is een onderzoek naar je vraag en brengt altijd een heel proces op gang.
Soms vinden klanten tijdens het zetten van de stappen al een concrete oplossing. Het proces wat in gang wordt gezet gaat tot een aantal weken na het lopen van de Geode Methode door.

De Geode Methode is een eenmalige sessie die je verder brengt. Je zet jezelf op het goede spoor onder deskundige begeleiding. De begeleider gaat jou niet vertellen wat je doen moet.
De Geode Methode richt zich op jouw eigen wijsheid en legt jouw verborgen drijfveren bloot. De stappen die jij zet, brengen jou op het juiste spoor.

De Geode Methode helpt je met:
Het begrijpen van je situatie
Het sneller beslissingen nemen
Weten wat goed voor je is
Weten waar je blij van wordt
Snappen welke keuzes je kunt maken

De Geode Methode is geen therapie en helpt je niet uit een depressie en helpt je niet met diepe trauma’s. Dat zijn onderwerpen die je met een psycholoog of psychiater kunt aanpakken.
Voor wie:
De Geode Methode is geschikt voor jou als je:
Hulp wilt om uit een ‘gedachtenmolen’ te stappen
Van opschieten houdt
Onderzoekend bent
Nieuwsgierig bent
Wilt gaan vertrouwen op je intuïtie

Reviews
klanten hebben de volgende uitspraken gedaan na het lopen van de Geode Methode:

Cathelijne: ‘Er stroomt van alles sinds onze sessie! Alsof de radio nu op de juiste frequentie staat afgesteld, geen ruis meer. Al voelend inzicht krijgen, zo heb ik het ervaren. Mooi hè, hoe telkens weer blijkt dat wat je nodig hebt aan informatie al in jezelf aanwezig is. Kwestie van nauwkeurig waarnemen. Jouw subtiele en invoelende begeleiding zorgde ervoor dat ik goed kon luisteren naar mezelf. Heerlijk, zulke hulp!’

Sylvia: “Door je probleem in stappen op te hakken, wordt het concreet. Je pelt het af. Het is een mooi handvat om daadwerkelijk stil te staan bij je probleem… en misschien ook wel: of het probleem wat je neerlegt ook echt het probleem is! Er is bij mij zeker wat in gang gezet, want ik ben meteen een aantal acties gaan uitvoeren waar ik tegenaan hikte.”

Mirjam: “Ik vond het heel leuk om te doen. Omdat je op een ander vlak of niveau naar jezelf kijkt. Het heeft mij rust en focus gebracht, met een bevestiging dat ik al op de goede weg ben. Ik weet beter wat mijn volgende stappen moeten zijn en heb er ook al een aantal genomen. Bizar, hoe goed je bij jezelf kunt voelen waar het ‘m in zit. En… waar je nog werk aan de winkel hebt. Ook werd duidelijk welke actie ik als eerste kon gaan uitvoeren. Die popte gewoon op. Fijn!”

Alexandra: “Heel prettig. Even een moment van bezinning en ik vond het logische stappen. Een mooie mix tussen spiritueel en zakelijk. Ik heb meer bewustzijn en meer inzicht in mijn kwestie. Eigenlijk is de Geode Methode een alternatieve meditatie voor hen die niet stil kunnen zitten ;-)”

Zelf ervaren?
Interesse? Neem contact op.
De sessie vindt plaats in de  praktijkruimte aan de Binckhorstlaan 135 in Den Haag.
Tel 06 50 666 027 voor meer informatie of info@amandabouman.nl wanneer je wilt weten of jouw vraag geschikt is voor deze methode.