Hartmagneet

Deze training helpt jou je hartmagneet te veranderen in een energie die bij jou past. Waardoor jij de juiste partner aantrekt.
Een tijd geleden(2005) heb ik een training ontwikkeld over hoe je je hartmagneet kunt veranderen omdat ik merkte dat mensen een partner aantrokken die eigenlijk niet zo goed bij ze paste.

Wanneer ze dan bij mij in de praktijk kwamen hadden ze allerlei vragen over de liefde. Eén van de meest voorkomende vragen is “Hoe komt het toch dat ik de verkeerde persoon tref”.

En dat ging eigenlijk altijd over een hartmagneet die geprogrammeerd was toen ze een stuk jonger waren. Tja en zeg nou zelf, als je zestien bent heb je toch echt andere dingen nodig dan wanneer je 25 bent of 50. En die hartmagneet was weer gebaseerd op het feit dat mensen eigenlijk niet weten wat ze allemaal te bieden hebben. En al helemaal niet wat ze nodig hebben.

Het moet klikken zeggen ze dan. Ja dat klopt. Het moet klikken. Het helpt natuurlijk wel als jij weet wat ervoor zorgt dat het klikt

Lees nog even door. We gaan komen bij het aanbod wat ik voor je heb.
Naar aanleidingen van de trainingen die ik hierover gegeven heb is de methode veranderd in een schriftelijk vraag en antwoord spel. De vragen geven jou verdieping over wat jij nodig hebt om gelukkig te worden in een relatie. Met zes verschillende stappen.

Je zou het een schriftelijke training kunnen noemen. Op een voor jou geschikt tijdstip werken aan de liefde. In de beslotenheid van je huis. Achter de computer. Nadenken over de vragen die aan je gesteld worden.

Je kunt de training op verschillende manieren volgen:
Met feedback van mij – daar hangt een prijskaartje aan.
Met feedback van een vriendin – daar hangt geen prijskaartje aan.
Zonder feedback – helemaal in je eentje – Ook geen prijskaartje

Welke vorm je ook kiest, je krijgt altijd inzicht in jezelf. In hoe jij in de liefde staat. En ook wat jij te bieden hebt.

Heb je al zin om er aan te beginnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en stuur mij een e-mail met in het onderwerp – Training van mijn hartmagneet – Dan krijg je van mij de training in je e-mail. En dan hoor ik wel of en wanneer je feedback wilt. Tot schrijfs!