Healing Acces

Deze mooie training heb ik met liefde overgedragen aan drie docenten.

In Den Haag en Scheveningen  bij Juul – opleiding – therapie scheveningen
In Den Haag en Den Hout  bij Hanneke – contact gegevens | schilderijen om in te stappen (derwerf.com)
In Rotterdam bij Janine – Janine Schrijver Fotografie | Contact informatie

Healing Acces – voor jou als je het gevoel hebt dat je een boost kunt gebruiken. Of als je “dingen” voelt en ervaart die je niet kunt plaatsen. En niet van zweverig gedoe houdt. Dan kan Healing Acces je een sleutel in handen geven waar je echt iets mee kunt.
Met Healing Acces krijg je letterlijk een sleutel in handen die jouw intuïtie aan het werk zet. Je moet er zelf natuurlijk ook wat voor doen.
Soms volgen mensen een Healing Acces traject om zichzelf vooruit te helpen als ze het gevoel hebben dat ze vast zitten.

Wat kun je als je klaar bent met Healing Acces?

Je kunt een goede healing met energie uitvoeren op jezelf en op anderen. Je kunt je eigen energiesysteem schoonmaken. Je krijgt gereedschap om je grenzen te bewaken en je krijgt de mogelijkheid aangereikt om op een andere manier naar gebeurtenissen uit het verleden te kijken. Je leert te werken met energieverbindingen, telepathische kanalen, je energie terug te halen uit oude en nieuwe situaties en je chakra’s schoon te maken.

Tijdens het traject krijg je een werkboek waarin alle onderwerpen uitgebreid beschreven staan.  Het is maatwerk en daarom kan ik niet alles behandelen in de brochure.
Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak met één van de drie docenten voor een informatiegesprek.

Kort en pittig

Healing Acces is een kort en pittig traject waarin je afgestemd wordt op de universele energie. Voor de afstemming hoef jij niets te doen. Behalve je open te stellen en te gaan zitten. Voordat de afstemming gaat plaatsvinden, vertelt de docent jou welke handelingen zij gaat doen om de afstemming tot stand te brengen. Zo kun jij je concentreren op wat de afstemming bij jou teweeg brengt.

Wat gebeurt er tijdens een afstemming?

In je centrale energie kanaal  worden symbolen geplaatst. Deze symbolen wurmen zich een weg langs de obstakels die zich in jouw centrale energie kanaal en jouw chakra’s bevinden. Hierdoor gaan oude blokkades zich manifesteren en oplossen. De docent werkt daar met jou aan tijdens de bijeenkomsten.

Healing

Aan de slag met healing energie voor jezelf en voor anderen. Neem contact op met één van de docenten voor nog meer informatie. In dit document kun je meer lezen over de ervaringen van anderen en wordt een aantal bewustzijnsoefeningen behandeld Healing access -1

Wanneer: volgens afspraak 6 x 1,5 uur
Een informatie gesprek afspreken is altijd vrijblijvend.
Wat: Healing Acces – toegang tot healing – een training in het werken met energie
Waar: In Den Haag, Den Hout en Rotterdam
Kosten: 700 euro inclusief BTW

Meer weten? Bel of mail één van de docenten.

In Den Haag en Scheveningen  bij Juul – opleiding – therapie scheveningen
In Den Haag en Breda (Den Hout) bij Hanneke – contact gegevens | schilderijen om in te stappen (derwerf.com)
In Rotterdam bij Janine – Janine Schrijver Fotografie | Contact informatie