Healing Acces

Wil jij gaan healen, je reiki afstemming upgraden, healingen uitvoeren op jezelf, je familie, oud verdriet verwerken of…. Dan is Healing Acces vast iets voor jou.

Ik heb een super gaaf traject samengesteld: Voor de healer die begint maar ook heel geschikt voor de healer die verder wil en nog meer ontwikkeling zoekt op het gebied van healing.

Het hele traject bestaat uit zes leerbijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de lessen volgt. De kosten per les zijn 140 euro. Je betaalt per les.

Voordat je het traject aangaat wil ik je graag spreken. Met videobellen of gewoon bellen. Vrijblijvend een (maximaal) twintig minuten gesprek Bij Healing Acces ga je namelijk aan het werk met je eigen tijdlijn, met verdriet, met afstandshealingen en nog veel meer. Wat je noemt een echte rollercoaster. En daarom is het niet geschikt voor iedereen.

Na het gesprek besluiten we samen of je begint met het Healing Acces traject. We gaan een datum afspreken voor de afstemming op de energie. Voordat de afstemming plaatsvindt vertel ik je precies welke handelingen ik verricht om je voor altijd in contact te brengen met de healing energie. Dezelfde dag ga je er al mee aan het werk.

Je krijgt opdrachten mee voor thuis. Ik zal aan je vragen of je (korte) verslagen wilt schrijven en naar mij wilt sturen. Ook ga ik je vragen om veel te oefenen. Heb je proefpersonen? Mensen die je jouw nieuwe healing technieken kunt laten ervaren en van wie je feedback krijgt? Heel belangrijk.

Na de afstemming ga je een reinigingsperiode in. Hoe lang deze periode duurt durf ik niet te zeggen. Je energiesysteem wordt gereset. Eerlijk is eerlijk, dat is niet altijd prettig. Met hulp van de healingtechnieken die je leert ga je dit kunnen managen.

Bij Healing Acces hoort uitgebreide documentatie. Daarin staan onder andere verschillende healing technieken beschreven, healing op de tijdlijn, een kleuren ademhaling, afstandshealing, een korte syllabus over de chakra’s en nog meer.

Kortom, een compleet programma om met healing aan de slag te gaan. Daarom heb ik het Healing Acces genoemd.

Heb je al ervaring met healen (veel of weinig) en wil jij je kennis opfrissen, neem dan contact op voor een vrijblijvend telefonisch twintig minuten gesprek. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen. Klik hier voor het volledige programma.