Het zielenpad

Zielenpad

Soms zit je in je leven in een donkere tijd. Na een scheiding, stoppen met je bedrijf, een breuk in een relatie, verlies van een dierbare, verliefdheid of…. noem maar op. Een lastige periode die veel op zijn kop zet en ook een verdrietige tijd kan zijn. Echt een donkere periode in je leven waarin je moeite hebt met het leven. Het is geen depressie maar echt een diep gevoel wat de vraag kan oproepen “wat doe ik hier op aarde”.

Kenmerken van zo’n tijd

Je voelt je verlaten; je voelt je leeg; je verandert, relaties houden op te bestaan; vrienden verdwijnen; doordat jij verandert kunnen er breuken ontstaan met familie; Je moet met je aandacht naar binnen; Je wordt teruggeworpen op jezelf.

Mensen die in de donkere nacht zitten kunnen dan INEENS tot het besef komen dat DIE baan, DIE relatie, DIE studie het niet meer is. Omdat je het gevoel hebt dat het niet meer past. Je leven voelt leeg aan. Vaak verlies je ook je interesse voor de dingen die je altijd leuk en/of interessant hebt gevonden. Je moet jezelf opnieuw uitvinden.

En uit ervaring weet ik dat het een lastige tijd is. Het is ook een eenzame tijd. Maar wel een tijd waar je gelouterd uit komt.
Tegelijkertijd is er ook een diep innerlijk weten dat het voorbij gaat. Dat er weer licht aan de horizon komt. Dat de nacht voorbij gaat.

Ik heb in mijn leven een donkere nacht meegemaakt (meerdere malen). De laatste nacht die ik doormaakte duurde twee jaar. Twee jaar waarin ik wist dat het voorbij zou gaan. alleen ik wist niet wanneer het voorbij zou zijn.
Ik wil je meenemen naar HOE plotseling het voorbij was. Dat gekke moment van inzicht. Wat zo snel kan gaan.

Ik zat op het strand. Te kijken naar de zee. En ineens voelde ik en zag ik het licht aan de horizon. Nou ja, niet met slaande trom, klinkende bekkens en dat soort dingen.

Gewoon ik zat, ik keek, ik lachte mezelf voor de zoveelste keer uit. En wilde dat het voorbij was. En toen was het voorbij. Just like that! Geen idee hoe ik het gedaan heb. Het werd gewoon lichter om me heen en het leven kreeg weer kleur.
“Wat een gekkigheid” dacht ik nog. En de wereld was weer licht. Relaties vernieuwden en veranderden, ik zag in iedereen een lichtje. En ik kon weer voelen dat ik ook licht was. Er was weer liefde, compassie en verbinding.

Tijdens mijn donkere nachten ben ik mij gaan verdiepen in het zielenpad. Want waarom maakte ik deze pijn mee. En waarom maken andere mensen (en ik) die verschrikkelijk verdrietige dingen mee. Ik ontdekte tijdens mijn meditaties dat veel van de dingen die zo verdomde pijnlijk waren, echt moesten gebeuren. Gewoon omdat er een reden voor was. Dat het ging om zielsafspraken die al voor mijn geboorte gemaakt waren. Karmische verbindingen die opgelost mochten worden.

Na deze periode heb ik mij nog meer verdiept in het zielenpad. Voor mezelf en voor anderen. Het zielenpad gaat niet over de toekomst.

Het zielenpad gaat over het grote waarom van je levensvragen. Soms moeten dingen in je leven gewoon gebeuren en het helpt als je weet waarom dat zo is. 

Wat kan ik voor je doen en wat is het nut van dat zielenpad?

Ik ga  praten met je ziel. Ik ga voor jou kijken of er afspraken zijn gemaakt voor dat je in het leven kwam. Krijg je altijd antwoord? Nee, zeker niet. We mogen niet altijd weten waarom iets gebeuren moet. Toch helpt een reading van het zielenpad jou om zin te geven aan datgene wat je meemaakt.

Zo’n reading is niet altijd makkelijk om aan te horen. Dus je moet het echt, echt willen. Waar je zeker van kunt zijn is dat ik het met heel veel respect en compassie doe.

Ook hang ik er een ander prijskaartje aan. Een reading van het zielenpad vraagt iets anders van jou en van mij. Zo’n reading kost 200 euro. Wil je meer weten? Je kunt me bellen, mailen of appen, 06 50 666 027. Dan maken we een afspraak.

Wil je eerst een korte telefonische intake? Dan plannen we samen een moment. Geheel vrijblijvend.