Individueel traject

Toen ik stopte met De Healing Academy kreeg ik veel vragen van cliënten. Hé Amanda, ik wil eigenlijk ook heel graag leren werken met energie. Kan ik bij jou een individueel traject volgen?

Ja dat kan. En ja dat kan ook online. Voor jou als jij wilt leren readen, healen of anders met energie werken. Ik ben en blijf een juffie en geniet met volle teugen wanneer mensen wegwijs gemaakt willen worden in de schone kunst van het healen, readen of het werken met de opstellingstechnieken.

Ik heb verschillende methodes ontwikkeld die jou op een hele snelle manier wegwijs maken in het werken met energie. En het mooie is, je betaalt mij per ontvangen les. Je krijgt de aandacht en feedback die nodig is om te leren werken met energie. In schriftelijke cursussen heb ik geen zin. Voor mij is het belangrijk om te weten waar mensen zitten in hun ontwikkeling.

Dat vraagt ook inzet van jou. Want elke les wordt afgesloten met huiswerk wat je moet inleveren. Pas als het huiswerk ingeleverd is gaan we door met de volgende les.

Zo’n individueel traject is echt iets voor mensen die in hun eigen tempo willen werken. De één gaat snel, de ander langzaam. Jij bepaalt het tempo. Je betaalt per les. En kunt stoppen wanneer je wilt. Ik ga je niet achter de vodden zitten voor wat betreft het huiswerk. Wel stuur ik af en toe een berichtje als het lang duurt voordat ik het huiswerk ontvang. Zo kom ik te weten of je tegen een blokkade bent aangelopen of dat het gewoon druk is in je leven.

De kosten – 140 euro per les. Dit is inclusief het beoordelen van het huiswerk en de les van 1,5 uur. Bij elke les hoort leeswerk en het maken van verslagen van het huiswerk. Meer informatie over het healing acces traject kun je hier lezen. De informatie over het reading traject is inmiddels ook beschikbaar.

Nieuwsgierig? Wil je weten of een individueel traject iets voor je is? Neem dan contact op om een gratis twintig minuten gesprek in te plannen. Dan kunnen we kijken/voelen of er een klik is.