Kinderen met slaapproblemen

Gevoelige kinderen en slaapproblemen

De kinderen die tegenwoordig geboren worden zijn vaak gevoeliger dan hun ouders als kind waren. Ze hebben moeite met in slaap vallen, sommige kinderen hebben veel nachtmerries, zijn bang als ze wakker worden, horen enge geluiden en zo kan ik nog wel wat opnoemen.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor kinderen met slaapproblemen: soms is er energie van een vorige bewoner in je huis achtergebleven, soms is je eigen (van jou als ouder) energie vastgelopen, soms is er een onbekende entiteit aanwezig die niet weet dat hij op de verkeerde plaats zit.

Net zoals er een energieverbinding is tussen ouder en kind zo is er ook een energieverbinding naar dromenland. Hierop kan ruis/storingen zitten, de weg naar dromenland is dan a.h.w. vervuild waardoor je kind de weg niet kan vinden of het eng vindt.

Is je kind bang voor “het enge” in de slaapkamer dan kan het zo zijn dat er een gids staat. Vaak is dit een overleden familielid die het kind niet kent. De gids begeleid je kind op weg naar dromenland.

Voor de precieze werkwijze kun je het beste contact met mij opnemen. Het verschilt per kind wat er gedaan moet worden. Soms zal het nodig zijn dat je bij mij langskomt en heel soms is het nodig dat ik bij jou thuis langskom. Meestal kan ik door middel van afstandshealing al rust bewerkstelligen. In ieder geval ontvang ik graag een foto van het kind in kwestie.

Bel of mail me om te weten te komen of ik iets voor je kan betekenen. Tel 06 50 666 027 of info@amandabouman.nl