Programma Healing Acces

Je volgt de lessen in je eigen tempo. Het werkboek krijg je bij de eerste afspraak. Je verbindt je voor het totaal van de zes lessen. Hieronder vind je het programma voor Healing Acces.

Healing Acces

1e keer – de afstemming

uitleg over de afstemming zoals de terugkeer van oude pijntjes en verdriet om nu te doorleven en af te handelen; gronden en uitleg hoe en waarom; auralagen ervaren en doorheen lopen; de zelfbehandeling om thuis mee aan het werk te gaan.

2e keer – Zelfbehandeling

bespreken van de zelfbehandeling en wat je hierbij kunt ervaren; onderwerpen zijn o.a. gemak/moeite/onzekerheid. Werken met energie door de tijd sturen; anatomie van een chakra en hoe dat er uit ziet.

3e keer – Afstandsbehandeling

behandeling door ruimte en tijd – tips en truuks, stoelbehandeling het verschil in jouw ervaring en degene die jij behandelt. Hallo zeggen en bespreken wat er in de energie gebeurt. Wil je hier misschien iets aangepast hebben in het programma voor Healing Acces?

4e keer – Telepathische kanalen

wat ervaar jij tijdens de afstandsbehandeling, de ontwikkeling van jouw vermogen, telepathische kanalen schoonmaken. Ethiek tijdens een afstandshealing.

5e keer – Koorden en andere energieverbindingen

werken met energieverbindingen, voorbereiding, uitleg en uitvoeren. 12 kleuren ademhaling.

6e keer – Energiecheck

een energiecheck en hoe je dat uitvoert. Waar stond je toen je begon en waar ben je nu. Eventueel herhaling van bepaalde onderwerpen.