Programma Reading Acces

In zes intensieve lessen leer je de basis van het energie lezen. Jij bepaalt het tempo. Hieronder vind je het hele programma van Reading Acces. Per les krijg je documentatie toegestuurd. Zodra je het idee hebt dat je toe bent aan de volgende les stuur je mij bericht.

Reading Acces

Elke les duurt 1,5 uur en kost per les 140 euro. Na elke les trek ik een half uur uit voor het geven van feedback op jouw verslagen.

Les 1 – Je eerste aura reading

hier zit onder andere de brievenbus oefening bij. Dit noem ik ook wel “een hallo sturen”. We gaan lekker aan de slag. Je eerste reading geven aan een proefpersoon. Ik bespreek alles in ons kennismakingsgesprek. Je werkt met een hele mooie eenvoudige matrix zodat je intuïtie meer vorm krijgt. Huiswerk: oefenen met twee proefpersonen. Verslagen maken en verslagen opsturen.

Les 2 – De auralagen en een quick scan

lezen van de auralagen, kernwoorden van de chakra’s, quick scan van de chakra’s. Zorg je weer voor een proefpersoon op afstand? Huiswerk: lees bij twee proefpersonen de auralagen en een quick scan van de chakra’s, maak daar verslag van. Je krijgt weer uitgebreide documentatie in de mail.

Les 3 – De akasha kronieken

Ik ga je meenemen in een meditatie naar de Akasha. Je leert “op goud te gaan” om je informatie uit de Akasha kronieken van het hoogste niveau te kunnen halen. Je gaat verder met het readen van zielscontracten, de communicatie tussen het hoger zelf (ziel en de persoon) Hiervoor heb je alvast nodig één proefpersoon die op afstand beschikbaar is. Huiswerk: lees bij twee proefpersonen een zielscontract en maak daar verslag van.

Les 4 – Gidsen en andere spirituele wezens

We gaan in contact met de hogere spirituele wezens. Dit is mogelijk op verschillende manieren. Dat kan tijdens een geleide meditatie, met behulp van orakelkaarten of nog weer op een andere manier. We gaan tijd besteden aan het ontdekken hoe jij het makkelijkste contact legt met je eigen gids. Huiswerk: Ga bij twee proefpersonen in contact met de levensgids en maak daar verslag van.

Les 5 – Vorige levens

We gaan kijken naar de invloed van vorige levens op problemen of issues in het hier en nu. Je gaat een manier leren om dit goed te kunnen lezen. Huiswerk: Ga bij twee proefpersonen kijken naar vorige levens in relatie tot problemen in het huidige leven. Maak een puntsgewijze samenvatting van de lesstof die je tot nu toe gehad hebt.

Les 6 – En nu alles aan elkaar gekoppeld

Bij het huiswerk van de vijfde les heb je de opdracht gekregen om een overzicht te maken van de lesstof van de tot nu toe behandelde onderwerpen. Nu gaan we alles aan elkaar koppelen. De bloemlezing, de auralagen, de chakrapunten als thema voor de reading, de invloed van vorige levens en indien nodig informatie over zielscontracten halen in de Akasha. Deze les duurt twee uur.

En dan heb je een steengoede basis om energie te kunnen lezen.

Spreekt het programma van Reading Acces je aan?