Reading Acces

Reading is magisch! Ik krijg heel vaak het verzoek van mensen om ze wegwijs te maken in hun eigen intuïtie. Want zoals ze zelf zeggen, mijn intuïtie is prima, maar ja wat moet ik er mee. En dan is Reading Acces een hele mooie manier om toegang te krijgen tot je eigen intuïtie.

Reading Acces

Tem je intuïtie!

Wat ik vertel aan mensen die hun intuïtie anders willen gebruiken: Je intuïtie moet je temmen. In een vorm gieten. Zodat je kunt duiden wat er intuïtief bij je binnenkomt Want de meeste mensen zijn hartstikke intuïtief maar hebben niet geleerd om op de signalen te letten. En dat is precies wat je leert bij Healing Acces. Letten op de signalen. Je intuïtie naar wens oproepen en gebruiken. Wat echt heel lastig is, “je intuïtie voor jezelf gebruiken”. Je kunt helaas, helaas niet de toekomst voorspellen. En zeker niet voor jezelf. Wel kun je leren om met behulp van je intuïtie (hier een link naar een wikipedia pagina) te duiden hoe iemand in elkaar zit.

Kan iedereen leren readen? Heel eerlijk? Nee, niet iedereen. Maar veel mensen kunnen wel “een beetje”leren om hun intuïtie te gebruiken. Dat vraagt inzet. Opschrijven wat je meemaakt. aandacht besteden aan kleine signalen. En voor de mensen die willen leren aurareaden heb ik een stappenplan ontwikkeld.

Met inachtneming van de ethische regels. Dat dan weer wel. Hier vind je het programma van het reading acces traject.

Het hele traject bestaat uit zes leerbijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de lessen volgt. Elke les duurt 1,5 uur. Je betaalt per les. De kosten hiervan zijn 140 euro dit is inclusief het nakijken van het huiswerk (hier trek ik na elke les een half uur voor uit) Na elke les krijg je huiswerk zodat je het geleerde meteen oefent en in praktijk brengt.

Eerst even bellen?

Voordat je het traject aangaat wil ik je graag spreken. Met videobellen of gewoon bellen. Vrijblijvend een (maximaal) twintig minuten gesprek. Na het gesprek besluiten we samen of je begint met het Reading Acces traject. We gaan een datum afspreken voor de eerste afspraak. Voordat de eerste afspraak plaats vindt kijg je documenten in de mail om te lezen. En tijdens de eerste afspraak ga je meteen aan de slag met het readen.

Je krijgt opdrachten mee voor thuis. Ik zal aan je vragen of je (korte) verslagen wilt schrijven en naar mij wilt sturen. Ook ga ik je vragen om veel te oefenen. Proefpersonen zijn echt belangrijk. Mensen die je kunt readen met elke nieuwe techniek die je per les krijgt aangereikt. Mensen die je feedback geven zodat je leert vertrouwen op je intuïtieve informatie. Heel belangrijk.