Recensies

1 mei 2018, Deze pagina moet nodig bijgewerkt worden. Ik weet het.

Loskomen van nare ervaring
Beste Amanda,
3 dagen geleden ben ik bij je geweest. Ik kwam omdat ik last heb van een nare ervaring waar ik niet los van kwam. Dagelijks was ik ermee bezig en ik lag er ook van wakker. Ik had hartkloppingen en was doodmoe. Het is echt wonderbaarlijk. 2 relatieve korte behandelingen en ik er geen last meer van. Mijn concentratie is weer optimaal en ik slaap als een roosje. De nare ervaring bestaat wel in mijn herinnering, maar er zijn bijna geen emoties meer aan verbonden. De hartkloppingen zijn weg en ik heb weer energie voor 2. Mijn werk gaat beter en ik voel me goed. Dank je wel Amanda. Ik ben opgelucht en bijzonder tevreden.
Mevrouw A. Vonk – Bergen op Zoom, 4 februari 2016

Energiewerk
Ik heb Amanda Bouman geconsulteerd omdat ik erg in de war was en gevoelens van “verliefdheid” had die ik niet kon plaatsen. Amanda heeft mij duidelijk kunnen maken wat er energetisch aan de hand was, dat de persoon in kwestie nogal vrijpostig met zijn energie “bij mij op bezoek kwam” waar ik last van had. Dit deed zij aan de hand van een helder gemaakte tekening en bijbehorende uitleg. Tevens leerde zij mij een oefening om mij hiervan bewust te maken als ik dit bemerkte en hoe hiermee te dealen en zodoende zijn energie te onderscheiden van de mijne.
Vervolgens leerde ze mij dat het om het thema “grenzen stellen” ging en de daarbij behorende angst van mij om dit duidelijk te communiceren. Toen dit kwartje viel heb ik dit in de praktijk kunnen toepassen en naar hem kunnen uitspreken. Met de persoon in kwestie heb ik nu een vriendschappelijke relatie en heb er geen last meer van, hoe FIJN!!
Mevrouw S. – Voorburg – juli 2015

Mindful omgaan met je energie I
Ik heb bij Amanda de training mindful omgaan met je energie gevolgd. Een échte aanrader. Zoveel nieuwe dingen ontdekt/ervaren. Op naar de volgende training, dank je wel Amanda.
November 2015, Bettie

Hyperventilatie
Ik ben vrijdag bij je geweest en voor het eerst onder hypnose gegaan, wat een ervaring zeg ! ik merkte vrijdagmiddag al direct verschil. Veel rustiger in mijn hoofd en alsof er een hele last van mij af is gevallen. Mijn schoonouders waren bij mij thuis toen ik vrijdag van jou thuis kwam en die zeiden direct  wat zie jij er goed uit. Zo ontspannen, je hebt een hele andere uitstraling, en dat zei mijn man ook direct toen hij s avonds thuis kwam. Zij zagen het direct aan mij.. fijn hè !

Tevens blijf ik ‘s morgens ook veel rustiger, mijn ademhaling is nog wel wat aan de snelle kant, maar niet meer zo hoog en alarmerend als voorheen. ik ben echt veel rustiger. ik ben vandaag ook weer voor het eerst na 6 weken 2 uurtjes naar mijn werk gegaan, waar ik echt tegenop zag. Maar ook dat viel heel erg mee, en ik bleef heel rustig en had geen geen raar gevoel van onrust in mijn buik. dat is echt ongekend.  de nachten zijn nog wel wat onrustig voor me, ik slaap nog niet helemaal door en lig nog wel te denken aan van alles..maar ja we kunnen niet alles tegelijk. Het autorijden is ook al een stuk relaxter, Ik heb nog niet zelf gereden. Maar ik zit al heel anders in de auto dan voorheen. ik zat niet meer te kijken van waar kan ik de auto neerzetten als ik niet goed wordt, Ik keek gewoon lekker uit het raam en heb genoten van de rit. Alhoewel ik nu nog niet alleen zou durven met de kinderen de snelweg op. maar dat komt ook nog wel. Al met al gaat het super met mij en ben ik al met sprongen vooruit gegaan !
juli 2014 M. v. E.

Afstandshealing kind met spanningsklachten
Hoi Amanda,Ik denk ik mail je even hoe het ging met N. vanmorgen en gisteravond.
Tijdens de healing werd hij heel rustig en hij had zijn ogen dicht. Hij ging heel snel heen en weer met zijn oogleden..Tevens deed hij zijn armen een paar keer opzij en omhoog. Die werden zo zwaar zei hij. En zijn knieen voelden warm  aan. Na de healing wilde hij in een warm bad en daarna is hij naar  bed gegaan. Hij was moe. Hij vond het allemaal wel heel spannend en hij wilde alles weten over de healing. En vanmorgen was hij zowaar vrolijk !! Hij had goed geslapen, in een stuk door tot vanmorgen en hij heeft niet gehuild, was niet meer sip en hij ging fluitend naar school. Ook heeft hij sinds dagen vanmorgen weer goed gegeten..Voor vanmiddag heeft N. al volop speelafspraakjes met vriendjes gemaakt. Echt ongelooflijk. Als je
eens zag hij er van de week bijzat. Hij was echt zo sip. Echt superbedankt !! Laat de vakantie nu maar komen. juli 2014 M. v. E.

Auratekening
Lieve Amanda,
Dank je wel voor deze mooie woorden. Dat is ook meteen voor mij een van de dingen die Amanda Bouman zo bijzonder maakt. Het zo treffend en op een mooie manier weten te verwoorden wat ze ziet en wat ze voelt. Zonder daarbij te ‘zweverig’ te worden, duidelijk, zonder te oordelen en op een manier waarmee je wat kunt, lekker to the point en met begrip voor de dingen die zijn, de processen die je doormaakt. Over hoe Amanda is als het om hypnose gaat, kan ik nog niets zeggen, dat heb ik nog niet mogen meemaken, maar op basis van mijn ervaringen geloof ik dat ze dat ook doet zoals ze alle andere dingen doet, integer, met gevoel, begrip en vanuit het hart met de intentie je te helpen en te ondersteunen daar waar ze kan.
A.P. juni 2014

Kaartleggen
Vorige week heb ik de kaartlegging van je gehad die ik had gewonnen via FB. Wat ben je heerlijk duidelijk en down to earth! Wat je me vertelde via de kaarten en wat je doorkreeg heeft me geraakt. Ik ben er nog niet klaar mee en sudder nog even door. Dankjewel!
Karin V. 23 juni 2014

Angst
Mijn hypnose-sessie met Amanda vond ik een hele mooie en unieke ervaring. Tijdens de sessie kon ik krachtig en bewust ervaren wat er in mijn onderbewustzijn opgeslagen was. De begeleiding van Amanda vond ik heel prettig, rustig en helder. Na afloop van de sessie voelde ik mij ontspannen en nu in mijn dagelijks leven zijn mijn angsten, waaraan wij tijdens de sessie hebben gewerkt, geneutraliseerd.
Annelies, 7 april 2014

Angst
Het is nu enkele weken geleden dat ik een hypnose sessie bij Amanda heb gedaan. Van de specifieke angst waaraan we gewerkt hebben heb ik  geen last meer. Een echte life changer!
Amanda is naast een zeer begaafd energetisch heler, ook een bijzonder goede hypnotiseur.  De sessie zelf was heel ontspannen eigenlijk. Na korte duidelijke uitleg direct de ontspanning in. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en door het gevoel van vertrouwen en veiligheid dat ik direct had bij haar ging het ontspannen heel makkelijk. Je gaat steeds dieper en dieper de ontspanning in en in die ontspannenheid blijf je tijdens de sessie. Je bent er gewoon bewust bij als Amanda haar werk doet en tegen je praat, maar je blijft gewoon zelf heerlijk in die ontspannenheid zitten.  Heel bijzonder en ik kan Amanda van harte aanraden.
Maarten, 26 maart 2014

Zelfvertrouwen
ik ben bij Amanda onder hypnose geweest om mijn zelfvertrouwen ‘op te krikken’.
Het is echt een feest om onder hypnose te gaan! Je wordt -na enige uitleg hoe het werkt- in een hele diepe ontspanning gebracht. Je voelt dat je in een hele diepe ontspanning bent, maar het gekke is dat je er wel ‘bij’ bent. Het is dus niet zo dat je helemaal van de wereld bent. Tijdens deze hypnose praat Amanda tegen je onderbewustzijn (wat je dus ook allemaal hoort) en na een poosje haalt zij je er weer uit door van 5 naar 0 te tellen. Bij 0 ben je dan weer helemaal bij en je voelt dan wel even dat je ‘ver weg’ bent geweest. En het resultaat is fantastisch! Het werkt, echt waar!
Zit je te twijfelen? Niet doen, zonde van je tijd. GEWOON DOEN!
Jenneke, 24 maart 2014