Soulloss

Soulloss is een bijzonder fenomeen

Het veroorzaakt vage klachten als: niet weten wat je wilt, er komt weinig uit je vingers, moeite met afmaken van opleiding en andere zaken, het gevoel geen echt contact te hebben met mensen om je heen en je levenslust kwijt zijn.
Oorzaken van soulloss kunnen zijn: verhuizing naar een ander land of stad, mishandeling, scheiding, overlijden van een geliefd iemand en wat er verder voor schokkends in een mensenleven kan plaatsvinden. Deze verloren stukjes kunnen teruggehaald worden met o.a. Energiewerk.

soulloss
foto Khadeeja Yasser

Heb jij het vermoeden dat er bij jou sprake is van soulloss? Bel vrijblijvend voor meer informatie of maak meteen een afspraak tel.: 06 50 666 027.

Voorbeeld uit de praktijk

Lang geleden kreeg ik een vrouw van rond de vijftig in mijn praktijk. Laat ik haar Jet noemen. Ze vertelde me: “ik weet mijn hele leven niet wat ik worden wil als ik groot ben. Nu ben ik vijftig en ik heb iets gevonden waar ik echt mijn hart en ZIEL in kan leggen en ook wil leggen. Het lukt me niet om uit de startblokken te komen.
Ik kijk haar (Jet) aan en begon in gedachten met haar  te praten, (dat is mijn techniek om de informatie te krijgen die mijn cliënt nodig heeft). Ik geef een deel van het gesprek weer: Wat schuin staat is van mij en wat normaal staat is van het onderbewuste van Jet:

Hoi! Wil je mij laten zien wat er aan de hand is? Ik krijg een beeld van een bootje dobberend op de zee en er is niets in de buurt. Wat betekent dat? Ik zie een klein meisje in het bootje zitten met een fietsje.

Dag meisje in de boot. Mag ik je wat vragen? Grote droevige ogen kijken me aan en kijken meteen weer weg. (De boodschap van het meisje is: Ik ben er niet) Ik ben niet voor één gat te vangen. Hé mooie fiets zeg! Die kan vast heel hard. Oh, nu kijkt ze me aan. Ja en verlegen pakt ze haar fiets vast. Wat wil je mij vertellen? De tranen rollen over haar wangen. Ik ben verdwaald zegt ze. Ik weet de weg niet meer.

Oh jee. Dat is naar zeg. En niemand weet waar je bent? Dikke tranen. Nee niemand weet waar ik ben. Ik vertel mijn cliënt wat er gebeurt in het gesprek en ze kijkt me met grote ogen aan. Het fietsje! Ze vertelt: Op haar vierde verjaardag kreeg ze een nieuwe fiets en vlak na haar vierde verjaardag overleed haar oma. Tot die tijd heette ze altijd Anne-Jet. Vernoemd naar oma.

Groot verdriet

Vanaf dat moment besloot ze dat ze Jet heette en er allemaal niets meer mee te maken wilde hebben. Vierjarigen hebben een sterke wil dat zullen ouders beamen. En het grote verdriet zorgde voor soulloss. Gesymboliseerd door het verlies van een stukje van haar naam en haar fietsje in het bootje.

We hebben een trance sessie gedaan waarbij Jet terug is gegaan naar het verlies van oma en hier een mooie healing kunnen doen.