Voor jou

hoogbegaafd hooggevoeligIn het menu hieronder vind je verschillende interessante artikelen over onderwerpen die met energiewerk te maken hebben. En uiteraard informatie over hooggevoeligheid en over eXtra Intelligente mensen. Ook verwijs ik je graag door naar de website van De Healing Academy. Ik wil de website graag een beetje overzichtelijk houden. Dat valt nog niet mee. Mis je iets? Wil je wat meer informatie over een bepaald onderwerp? Stuur me een mailtje. Dan kijk ik of ik antwoord voor je heb.

Hooggevoeligheid en groepen gaan vaak niet samen. Toch durf ik te zeggen dat de groepen van De Healing Academy passen bij mensen die hooggevoelig zijn. Kleine groepen, veel individuele aandacht. Vaak korte pauzes tijdens de les en een docent die zelf ook gevoelig is.
OK, Toch maar niet? Dan kun je er ook voor kiezen om een traject Healing Acces te volgen. Dit traject is niet geschikt voor iedereen. In een vrijblijvend informatie gesprek kan ik je vertellen of Healing Acces iets voor jou is.

Kijk hier voor meer informatie over wat het inhoudt om hoogevoelig te zijn.