Weggever

Lees hier wat we weggeven bij De Healing Academy

Een weggever voor healers, voor readers of voor mensen die hun eerste stappen zetten op het healing pad. Omdat ik van geven hou en van cadeautjes. En om je te interesseren voor de lessen van De Healing Academy. Op de weggever pagina’s vind je een stappenplan voor het geven van healingen. Ik ga er in de toekomst steeds een andere healing op zetten. Als je de pagina blijft volgen heb je op een gegeven moment een fraaie verzameling met healingen die je kunt uitvoeren voor anderen.

Het is echt super interessant om te lezen wat je allemaal met healing kunt doen. Wie weet wordt je zo nieuwsgierig dat je naar een ontdekkingsles komt of wil je zelf healer worden.

Proefcliënten

Bij De Healing Academy hebben de studenten regelmatig oefencliënten nodig. Want leren healen gaat niet helemaal vanzelf. Je hebt begeleiding nodig en je moet veel oefenen. De studenten van de healingopleiding zijn aan het oefenen met afstandshealingen. Dus je hoeft niet eens naar Den Haag te komen. Denk jij nu: JAAAA! Dat wil ik? Stuur maar een e-mail naar info@amandabouman.nl met in de header Aanmelding voor afstandshealing. En ook graag met je telefoonnummer er bij. Dan neemt één van de healers contact met je op om een afspraak te maken voor een afstandshealing. De healer gaat je dan helemaal uitleggen wat de bedoeling is.

En nu we het toch over weggeven hebben…. De Healing Academy kan ook nog wel wat oefencliënten voor de readers in opleiding gebruiken. Geef jij je op? Wat moet je doen: mij een e-mail sturen dat je oefencliënt voor de studenten wil zijn. Graag met je telefoonnummer in de mail. De reading vindt telefonisch plaats. Je mag een bepaald onderwerp waarover je meer wilt weten inbrengen. Bijvoorbeeld de situatie m.b.t. je werk/je studie/een vriendschap. Je overlegt samen met de student wat er gelezen kan worden. De studenten kijken niet vooruit. Met andere woorden geen toekomstvoorspellingen. De student krijgt jouw telefoonnummer en neemt contact met je op. En je maakt een kort verslagje over de reading en over hoe je het ervaren hebt. Deal?

Wil je weten of één van de modules iets voor jou is? Of een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Amanda Bouman Tel 06 50 666 027.