Amanda Bouman

De meeste mensen komen via, via bij mij en kijken dan op de website om een indruk te krijgen van het werk wat ik doe en een indruk te krijgen van mij.  Daarom heb ik de meest gestelde vragen die ik krijg hieronder gezet. 

Waarom ben je hier mee begonnen? 

Het is eigenlijk allemaal begonnen met reikimasterschap en mijn gevoeligheid. Ik kwam er achter hoe gevoelig ik ben voor energie en hoe weinig ik wist over het werken met energie. Ik wilde steeds meer weten over energie. En toen ik steeds meer wist, wilde ik nog meer weten. Ik ontdekte dat ik erg blij word van lesgeven en kennisoverdracht. Het allerfijnste vind ik mensen de deur uit laten gaan met een opgeruimd gemoed en antwoorden op hun vragen.

Wat heb je zelf allemaal geleerd?

Zit je? Daar komt ie: Reiki I, II en III; Universele Energie 1, 2, 3; Jaaropleiding Conscious Mind Training 1, 2 en 3; De kracht van Vrouw Zijn 1 en 2; Readingopleiding, Specialisatiemodule relatie- en familiepatronen; Energetica van het bedrijfsleven, Healing opleiding, Specialisatie slaappatronen, innerlijk kind; Voice Dialogue jaartraining; Merkaba training; Genezen van het geboorteproces; Soulretrieval; Leela kaarten; Transcedente diepte meditatie; Jaaropleiding Voyager Tarot Consultant; Massage voor gevorderden; Massage van de buik; werken met gidsen; werken met de biotensor 1 en 2; opleiding tot hypnose coach; traning IEMT Practioner, workshop quantum touch, workshop werken met stemvorken, een training in het werken met klankschalen en het laatste was een driedaagse Ericksoniaanse hypnose.

Wat doe jij veel Amanda!

Ja hè. Vind ik ook. Ik ben dol op het leren van nieuwe dingen. En uiteindelijk zet ik in de trajecten datgene in waar mijn klant wat aan heeft. Heel intuïtief, dat dan weer wel.

Waarom zou ik voor jou kiezen?
Je bent nieuwsgierig naar je eigen energiesysteem? Je houdt er van om nieuwe dingen te leren, je bent geïnteresseerd in spiritualiteit, aura’s en chakra’s maar houdt niet van hocus pocus? Dan moet je bij mij zijn. Lekker nuchter maar wel met veel verstand van energie. Een consult bij mij is wel pittig. Bel me maar om te horen of te voelen of het klikt. 

Bel vrijblijvend om te bespreken wat ik voor je kan doen naar 06 50 666 027. En mailen mag natuurlijk ook info@amandabouman.nl