Dit is Amanda

De meeste mensen komen via, via bij mij en kijken dan op de website om een indruk te krijgen van het werk wat ik doe en een indruk te krijgen van mij.  Daarom heb ik de meest gestelde vragen die ik krijg hieronder gezet.

Waarom ben je hier mee begonnen?
Het is eigenlijk allemaal begonnen met reikimasterschap en mijn gevoeligheid.

Ik kwam er achter hoe gevoelig ik ben voor energie en hoe weinig ik wist over het werken met energie. Ik wilde steeds meer weten over energie. En toen ik steeds meer wist, wilde ik nog meer weten. Ik word heel blij van lesgeven en mensen te laten ontdekken wat je allemaal met energie kunt. 

Wat heb je allemaal zelf geleerd?

Poeh, het is wel veel geworden in de loop der jaren. Maar goed daar komt een lijstje:  Reiki I, II en III; Universele Energie 1, 2, 3; Jaaropleiding Conscious Mind Training 1, 2 en 3; De kracht van Vrouw Zijn 1 en 2; Readingopleiding, Specialisatiemodule relatie- en familiepatronen; Energetica van het bedrijfsleven, Healing opleiding, Specialisatie slaappatronen, innerlijk kind; Voice Dialogue jaartraining; Merkaba training; Genezen van het geboorteproces; Soulretrieval; Leela kaarten; Transcedente diepte meditatie; Jaaropleiding Voyager Tarot Consultant; Massage voor gevorderden; Massage van de buik; werken met gidsen; werken met de biotensor 1 en 2; opleiding tot hypnose coach; traning IEMT Practioner;  quantum touch; werken met stemvorken, een training in het werken met klankschalen en het laatste was een driedaagse Ericksoniaanse hypnose in 2019.  Elk jaar probeer ik een meditatie retraite te volgen. Daar blijf ik gezond bij. 

Wat doe jij veel Amanda!

Ja hè. Vind ik ook. Ik ben dol op het leren van nieuwe dingen. En uiteindelijk zet ik in de trajecten datgene in waar mijn klant wat aan heeft. Heel intuïtief, dat dan weer wel.

Waarom zou ik voor jou kiezen?

De meeste mensen die bij mij komen willen eigenlijk ontdekken hoe zij zichzelf kunnen helpen. En ze zijn ongelooflijk nieuwsgierig. Ze willen nieuwe dingen ontdekken en zijn geïnteresseerd in hun eigen energiesysteem. Ze zijn bezig met spiritualiteit maar houden niet van hocus pocus.

En daarvoor moet je bij mij zijn. Lekker nuchter, Met verstand van energie en een diepe interesse in familie programmeringen. Een consult bij mij kan wel pittig zijn. Ik vraag altijd of mensen even willen bellen om te horen of er een klik is. 

Mailen, bellen of appen is geheel vrijblijvend.  Mijn telefoonnummer is  06 50 666 027 en de mail is info@amandabouman.nl